Nu vänder det!

lucky.horse.shoe

Tidig morgon! Promenad med jyckarna! En snål vind svepte in från sydväst! Jag fällde upp huvan och körde händerna djupare i fickorna. Just som jag gick där och tyckte lite synd om mig själv hittade jag en hästsko! Den såg nästan ut att vara av silver! Det kunde bara betyda en sak! Nu vänder det! Solen kommer tillbaka! Det blir badväder igen! Alla vi i Båstad vinner massor av pengar på Lotto, tips, hästar, ja i stort sett på allt………och vi kommer att känna oss som 20-åringar i toppform! Jultomten skriver upp oss på sin favoritlista! Krogarna i hamnen tycker att det är lika bra att öppna igen och bjuda oss på lyxmiddag med champagne! Nästa gång du speglar dig är du, till på köpet, ovanligt snygg! I Båstad blir det rena festivalstämningen! Livet leker och vi dansar fram tillsammans längs Köpmansgatan samtidigt som vi sjunger en låt, vi just kom på och som senare bli en världs-hit! Tänk vad bra det är med hästskor! 😉

Comments are closed.