Bettan åkte på SPA till Taysir!

bettan.small

Bettan har blivit lite till åren! Hon har kämpat sig igenom mycket! Varje dag kör hon mig och jyckarna till skogen..två gånger om. Hon tar familjen till stranden. Hinkvis med sand kryper in i kupén. Hon släpar hem varor från mataffären! Kör till tippen med hela bagaget fullt av kartonger och begagnade kylskåp! Tar mig till jobbet och jyckarna till agilitytävlingar i de mest avlägsna delar av landet. Ibland måste hon dra släp och husvagnar. Hon kämpar sig igenom öken-heta somrar och Nordpols-kalla vintrar. Skyfall, hagelstormar, halka och fågelskit. Detta har hon gjort i drygt 36.000 mil…. utan att klaga! Häromdagen gick kompressorn, till AC:n sönder, så hon fick opereras. Idag tyckte jag att hon såg lite trött ut. Mörka ringar under strålkastarna och allmänt deppig! Om jag ändå kunde komma på något för att muntra upp henne, tänkte jag. Så slog det mig! Hon fick åka på SPA till sin favorit Taysir, han med den magiska tvätten i Östra Karup! Vi körde dit på direkten! Taysir gav henne ett leende och behandlade henne som om hon var en Bentley eller Ferrari. Han smickrade henne och visste precis vilket schampo hon gillade. Han ångade upp sätena, fixade till vinylen, polerade kromet. Till slut var hon så stilig att jag mindes varför jag en gång i tiden blev förtjust i henne! Tack än en gång för din insats Taysir! Bettan glömmer aldrig den här dagen!

Comments are closed.