Båstad GIF:s motionsdag är som julafton fast på sommaren!

10kmtjejer.smaller

En gång om året kommer den dag som många, bland annat jag, längtar efter….och det är Båstad GIF:s stora motionsdag. 6 juni! Sveriges nationaldag! Solen skiner! Glädjen och hjärtevärmen omfamnar alla som är på plats! Idag var evenemanget både på Örebäcksvallen och den nya idrottsarenan. Knattarna spelade fotboll, hoppade häck, spelade minitennis, käkade glass och lärde sig tricks av inhyrde bolltrollaren. De vuxna sprang klassikern Båstadloppet som gick över tio och fem kilometer. Plus 31 grader i skuggan gjorde bara löparna ännu gladare! En tjej sprang med barnvagn som det satt två ungar i. Även om hon inte var lika snabb som vinnaren så var hon i alla fall snabbast med barnvagn! Våra riktigt unga löpare sprang stafett om 4 x 200 meter. Spännande så det räckte till! Kommunalrådet var rent sprudlande när han, under högtidliga former, namngav nya arenan! Allas vår superengagerade Bo Svenninge fick en blomsterkvast och ett inramat hedersomnämnande, för sina gärningar inom Båstads friidrott. Ödmjukt berättade han att han minsann inte var ensam om insatserna. Dagens speaker var annars Johan Bjällrot. Han är så kul att han när som helst kan starta sin egen talkshow på TV. Avslutningsvis steg en liten kille fram och sjöng nationalsången med stort patos. När han kom till andra versen sjöng hela läktaren med. Tack Båstad GIF för att ni ännu en gång fixade en sådan fantastiskt trevlig dag! :-)

Vill du se mer från Motionsdagen skall du klicka på bilden här ovan! 

Comments are closed.