När sommaren är som bäst!

challe.salma.small

Jag var ung och vacker……tja, vacker är jag väl fortfarande, nä kanske inte.…. åtminstone inte så vacker som dessa två Båstad-tjejer. Solen lyste över playan. Ett härligt sorl, från folk som trivdes. Vågornas brus! En radio spelade en sådan där låt som man bara hör på sommaren. Glassköerna var långa. Glada tillrop och leenden överallt. Vilka flickorna på bilden är? Charlene Sheppard och Salma, Avivas syster och dotter. På den tiden, när jag höll på med underhållning i Båstad, hade jag ” Challe ” på scen ett par gånger för att hon sjöng så bra. Hon fortsatte på den musikaliska banan som sångerska bland annat i Candela. Challe var också med på Orups stora turné när han var på sin absoluta topp. Sedan blev det Köpenhamn, dans och en massa annat. Hon är fortfarande lika trevlig och vacker när hon då och då kommer på besök till Båstad……och lilla Salma är en stor flicka idag!

Comments are closed.