Killen alla gillar!

vei.small

Idag föll 0,8 mm regn, såg jag på SMHI:s sajt, gissar att det gällde per timme. Hur som helst, när det är lite grått ute kan det vara bra att göra något festligt! Vi kilade över till Wai på Malens Krog. Hos Wai är det alltid ” knökat ” (fullsatt på skånska ). Hela Båstad äter lunch där. Han brukar säga att han och hustrun Yen, alltid har velat driva ett ställe där man får vara sig själv och det har de verkligen lyckats med. Där sitter folk i snygga affärskostymen, intill någon annan i snickarkläderna, bredvid en tjej med jättehäftiga klänningen, intill några trivsamma fastighetsmäklare o.s.v. Kul att vinka till folk man känner igen! Frugan tog en stekt torsk med dillsås och jag en korv Stroganoff med hemgjort potatismos. ” Kiruna ”, som stod i köket för dagen, hade fått till det där rätta stinget i såsen. Stroganoff skall gärna vara lite pepprig tycker jag! Wai´s specialitet är annars att laga alla typer av asiatisk mat och komplettera med vanligt svenskt käk. Och visst är han fin i sin fluga!

Vill du se hur min Stroganoff såg ut, kan du klicka på bilden!

Comments are closed.