Om en knapp månad börjar dagarna bli ljusare igen!

livskraft.small

En sommarmorgon vaknade jag som vanligt vid halvsjuslaget, studsade ur sängen och drog upp rullgardinen för att se hur vädret var. Jag möttes av något som åtminstone jag tyckte var rätt häftigt. Det var otroligt fuktigt i luften och solen försökte ta sig igenom ett grått dis som fyllde atmosfären. Det är inte ofta man kan fotografera denna enorma kraftkälla eftersom man antingen riskerar att bli blind eller åtminstone bränna sönder sensorn i kameran. Just då, den minuten, fanns det en chans att föreviga ögonblicket. Jag rusade iväg efter en kamera, siktade och sköt. Sekunden efter blev ljuset så starkt att det hade varit omöjligt. Efter ytterligare fem minuter bröt ett våldsamt åskväder ut som höll på, utan uppehåll, i två timmar, därefter försvann det för att sedan komma  tillbaka flera gånger. Det var en märklig upplevelse. Detta hände i Båstad så klart, en av Jordens exotiska platser! Om en knapp månad börjar dagarna bli ljusare igen!

Comments are closed.