Vill du bli på bra humör?

nettan.och.eddie.small

Vissa dagar är mulna, blåsiga, kanske till och med kyliga. Man ser hur folk tappert kämpar sig fram i väntan på nästa solstråle. Nu kan jag tipsa om en genväg till solen och det goda humöret. På morgonsvängen sprang jag på Nettan och Eddie nere i hamnen. Eddie är en tibetansk terrier. Nettan hittar du till vardags på Statoil mitt i byn. Det slog mig att varje gång jag går in på macken doftar det nybakat bröd och kaffe. Nettan springer kvittrande omkring med ett leende som om hon just har vunnit högsta vinsten. Hon är snabb och effektiv och vet till på köpet vad alla heter och vad vi gör för stunden. Ett tag trodde jag att vi Båstadbor bara åker till macken för att köpa bensin, nu vet jag att vi också gör det för att pigga upp oss själva. Igår såg jag att Lasse ” Badkrukan” Bengtsson just hade tankat. Han hade ett stort leende på läpparna och en kopp kaffe i handen. Tack för att du får oss att må bra Nettan!

Comments are closed.