Båstad är fortfarande fantastiskt!

ny.eab.event.pa.playan.small

Idag roade jag mig med att tänka igenom vad Båstad har att erbjuda för de som undrar! Visste du att vi har drygt 20 modebutiker på sträckan mellan Boarp och Östra Karup? ……och att vi har drygt 30 restauranger varav många håller mycket hög standard! Förra året slogs alla tiders rekord i antalet besökare i våra lilla by! Vi har så många tennisbanor att du får räkna på både fingrar och tår, flera gånger om, för att komma fram till rätt siffra! De är ofta fullbokade! Vi har många golfbanor! Vi har flera hotell med mycket hög internationell standard och som till på köpet har bra beläggning året runt! Vi har fotbollsplaner med både riktigt gräs och konstgräs. Damlandslaget och herrlandslaget i fotboll brukar lägga sina träningsläger här! Vi har en top notch, nybyggd, friidrottsarena med avancerad ungdomsverksamhet! Vi har flera tennisturneringar! Nu kommer även världseliten i padel hit till World Padel Tour! Vi har maratonlopp! Vi har seglartävlingar! Vi har både musikfestivaler och filmfestivaler! Vi har Norrvikens Trädgårdar! Vi har modeshower och kulturevenemang! Vi är ett cykelparadis! Vi har naturtillgångar och solnedgångar så man håller på att smälla av! Båstad expanderar kraftigt! Det byggs överallt! Allt från enskilda villor till hela stadsdelar! Vi har havet som aldrig tar slut, inte ens vid horisonten! Vi har åsen! Vi har frisk luft och blommande träd! Vi har fågelsång! Vi har underbart trevliga invånare! ….och så får vi inte glömma allt det som finns på resten av Bjärehalvön! Härligt! :-)

Comments are closed.