Vilken fantastisk tjej!

flying.annie.2.small

12 plusgrader i skuggan idag! Sommaren är nästan här! Jag tog en sväng ner till Drivan. Fotbollsplanen vimlade av spelare. När jag vände mig om och kollade på friidrottsarenan… fanns där endast en tjej och hennes tränare! Hon var en tvärhand hög och visade sig heta Annie! Tränat sedan hon var sex år! Nu är hon elva! Idag hade hon valt längdhoppsgropen….hopp efter hopp! Coachen kom med råd…och så hoppade hon igen! Hon flög fram som en liten ” superwoman ”. När hon var färdig log hon! Hennes ögon gnistrade som två vitaminpiller. -” Jag tränar sjukamp! ” sa hon medan hon studsade omkring på stället. ” En dag tänker jag slå Carolina Klüfts Europarekord på 7032 poäng! ” Hennes ord lät övertygande så jag beslöt mig för att tro henne. Hon berättade att hon tränar fem dagar i veckan…fast då är det mixat med gymnastik och lite andra grenar. -” Det är självvalt! ” sa hennes mamma som just dök upp bakom mig. Henne kände jag sedan förut. Hon har också ett fint leende …och heter Cajsa Krikström….du vet hon med succéföretaget Min Fot, som ligger i Båstad. Sådan mor sådan dotter! Vilka fantastiska tjejer! :-)

Comments are closed.