Uppfriskande var ordet!

Mannen som ler stort, på bilden, har så många guldmedaljer i VM, EM och SM, i pingis,att det är svårt att räkna! Han har varit världsmästare i en av världens i särklass största sporter! Hur många kineser är inte bra i pingis? Den här killen har spöat alla……..ändå är han så sympatisk och ödmjuk! Jörgen Persson var med och showade vid öppningen av Swedish Padel Open idag! Jag satt mig på hojen och slank ner för att kolla på honom och några av de andra essen när de lekte på banorna nedanför tennisstadion. Läktarna var fulla! Stämningen på topp! Till och med ståplatserna var så laddade att man gnuggade sig mot varandra i iver att se lite bättre! Det var som på Björn Borgs tid! Killarna nere på banan kunde ha uppträtt på cirkus! Sickna grejer de gjorde! Det var lobbar som nådde månen innan de kom ner igen. Vid ett tillfälle hamnade de i en blixtrande vollyduell där bollen studsade säkert tjugo gånger mellan racketerna! Hoppas att det här är en tävling som kommer till Båstad var sommar framöver! Uppfriskande var ordet! :-)

 

Comments are closed.