Jag hade beslutat mig för att inte……

sunset.small

Frugan var på kalas så jag tog med jyckarna på en sväng ner till hamnen! Steget från att folk, så sent som i förrgår, stått på varandras axlar, i energisk dunka dunka, till kvällens stilla andakt …var stort men samtidigt ganska behagligt! Alla jag mötte bar fridsamma leenden på sina läppar! De såg nykära ut oavsett vilken ålder de hade! Solnedgången i Båstad har blivit som Eiffeltornet i Paris, Frihetsgudinnan i New York eller Operan i Sidney! Man reser till vår by för att ta selfies ihop med det stora eldklotet när det sakta rullar utmed horisonten! Jag hade beslutat mig för att själv inte ta någon bild….och absolut ingen bild på solnedgången! Dussin! Det gör ju alla andra….hela tiden! Men sedan var det som om handen liksom av sig själv gled ner i fickan och fiskade upp mobilen! Så gick det med det! Hur som helst önskar jag dig en riktigt behaglig kväll! :-)

Comments are closed.