Lycka till på färden tjejer!

puka.small

Det fanns en gammal hit som hette: ” Jag mötte Lassie! ” Nu har jag mött Puka! Båstad är ju känt för sin tennis, soliga väder och rajtantajtan……men det finns mycket annat också! När jag i morse piggt studsade fram längs vägen träffade jag tre backpackers, Katelin, Merla och inte minst lilla Puka! Rejäla kängor ( och tassar ), rymliga ryggsäckar och naturligt gott humör! Flickorna var inne i ett samtal om det härliga med livet medan Puka höll koll så de gick rätt väg. De gjorde vandringsleden ” Skåne från kust till kust ” ! Först hade de traskat över vackra Hallandsås och Bjärehalvön och därefter sovit gott och käkat frukost. Nu styrde de stegen österut. Flickorna pratade hyfsad engelska och Puka det internationella ” jyckespråket ”! Jag tyckte vi fann varandra ett ögonblick och jag kände att en fläkt av världen var och hälsade på! Lycka till på färden tjejer och välkomna tillbaka när ni vill! :-)

Comments are closed.