…och imorgon kommer en ny!

streetan

Frugan fyllde år idag så vi tänkte fräcka till det lite med att kila ner till hamnen och käka något! Jag säger bara: -” Nu är de här! ” Fullspikat överallt! Skratt, glam och alla såg ut som om de  vunnit högsta vinsten! Häftiga outfits! Solbrända ben! Tuffa solglasögon! Percy Rosberg, Björn Borgs stjärntränare en gång i tiden, knallade fram och tillbaka, som en spårvagn, vinkade och spred allmän trivsel! På Papas hade företaget ABSOLUT ( plus något drickbart ) fest! En mix av jazz och dunka, dunka, strömmade ur högtalarna på en provisorisk scen som senare skulle förgylla kvällen. En vakt, vid Mercedes Bentz monter, höll koll så att ingen snodde superbilen som enligt ryktena lär kosta 200 millar! De hade lagt ett skyddande täcke över den för natten. Solen hängde lagom lågt och delade med sig av sitt varma, gula sken. Skuggorna blev längre och längre men det var fortfarande drygt 20 grader varmt i luften! Lustigt, just när jag tog bilden passerade Maria och Micke, MMB, Bertilsson förbi! Jag tycker att de såg lite ut som filmstjärnor i sina solglasögon! Vilken kväll det var …. och imorgon kommer en ny! :-)

Comments are closed.