..och det blir bara bättre….

agardhsgatan.25.3.17.kl.19.light.again

Ok, ännu en bild på Agardhsgatan…..men denna bild är lite speciell. När klockan slog 19.00 ikväll kände jag att det var dags att plocka fram mobilkameran. Lägg märke till hur ljus himlen är! Just när jag tryckte av sjöng en fågel lite grand! Våren innehåller så mycket hopp och löften…saker som ännu inte har hänt…..och du påminns om trevliga saker som skett tidigare i livet, andra vårar! När allt det där samlas i huvudet, på en och samma gång, känns det ganska bra! Du har gått och längtat efter den här stunden hela vintern…. när du var ute och trevade i kolmörkret vid tretiden på eftermiddagen! Nu är ljuset här igen och det blir bara bättre..åtminstone fram till midsommar….sedan är det ganska hyfsat under juli…..och i augusti …hoppas vi på en massa ljumma kvällar!

Comments are closed.